GpExpert

In acest concurs trebuie sa pui predictii si sa le argumentezi. In cadrul GpExpert organizam mai multe concursuri. Avem concursuri pe categorii de sport (fotbal, tenis, handbal etc.), dar si concursuri complexe care contin mai multe categorii de sport, iar durata unui concurs poate fi de mai multe feluri (saptamal, lunar, de lunga durata etc.).

Trebuie sa fii logat pe forum pentru a participa la concurs. Daca nu ai cont te poti inregistra AICI.

Regulament GPExpert

La concursul de predictii (cu analize) GPExpert poate participa oricine gratuit, daca este inregistrat pe Forumul Ghidpariuri.ro.

Inregistreaza-te AICI!

In acest concurs trebuie sa pui predictii si sa le argumentezi. Cei mai buni beneficiaza de premii!

Concursuri


Concursul GPExpert se organizeaza lunar, insa avem si concursuri saptamanale, concursuri de lunga durata, precum si concursuri speciale organizate cu ocazia unor evenimente sportive importante.

Lista concursurilor actuale le poti vizualiza accesand meniul "Concursuri". Tot acolo vei gasi si alte informatii importante despre concursuri, precum durata concursurilor etc.
Apasand pe un concurs poti afla mai multe detalii despre concursul respectiv, cum ar fi: nr. minim de predictii, nr. maxim de predictii, miza minima utilizabila etc.

Premii


Fiecare concurs are un fond de premiu. Mai multe informatii despre premii gasesti accesand meniul: "Premii"

Cum sa participi?

 

Daca vrei sa introduci o noua predictie, atunci acceseaza meniul "Predictie noua", iar pe pagina urmatoare alege categoria de sport, campionatul/turneul, iar in final meciul/evenimentul.

Apasand pe meci/eveniment va aparea platforma concursului unde trebuie sa alegi anumite lucruri, respectiv sa introduci date si sa argumentezi predictia aleasa. Iata cum trebuie sa procedezi:

Tipul predictiei:

Din prima lista trebuie sa alegi tipul predictiei. In cadrul unui eveniment poti sa alegi dintre mai multe tipuri de pariu, precum "sub/peste nr. goluri", "scor exact" etc. Tipurile de pariu difera in functie de categoria de sport.

Tipul predictiei trebuie sa corespunda cu argumentele introduse ulterior. De exemplu daca alegi ca tip de predictie "sub/peste nr. goluri", atunci argumentele trebuie sa se refere la optiunea aleasa. De ce o sa fie mai putine sau mai multe goluri? etc. 

Se pot folosi doar tipurile de pariu care se afla in lista.

Predictie:

Difera de la un tip de pariu la altul. Exemple: 1, X, 2 etc.

La anumite tipuri de predictii, cum ar fi "sub/peste nr. goluri" trebuie introdus si limita la care ne referim (ex. 2,5 goluri etc.)

Agentia:

Din lista trebuie sa alegi agentia de la care ai preluat cota aferenta predictiei (ex. Bet365, Unibet etc.).

Cotele se pot prelua doar de la agentiile care se afla in lista respectiva. Utilizarea siteurilor gen "odds-compare" este interzisa!

Cota:

Trebuie sa introduci cota exacta care se afla in oferta agentiei pentru predictia respectiva la momentul trimiterii biletului in concurs.

Va rugam ca la introducerea cotelor sa utilizati punct (.) in loc de virgula (,)! Exemplu: 2.34

Cota Minima: 1.01
Cota Maxima: 10.00

Miza:

La fiecare predictie trebuie sa alegem si o miza cu, care dorim sa jucam predictia respectiva. Mizele pot fi numere intre 1 si 10.

Utilizam si limite, astfel:

La predictiile cu, cote intre 1.01 si 2.99 miza maxima utilizabila este de 10 unitati

La predictiile cu, cote intre 3.00 si 3.99 miza maxima utilizabila este de 6 unitati

La predictiile cu, cote intre 4.00 si 5.99 miza maxima utilizabila este de 3 unitati

La predictiile cu, cote intre 6.00 si 10.00 miza maxima utilizabila este de 1 unitate.

Argumentatia:

Argumentatia trebuie sa corespunda cu predictia. In cazul in care sunt putine argumente, respectiv consideram ca argumentele nu corespund cu predictia aleasa, vom acorda 0 puncte pentru predictia respectiva. Deciziile nu pot fi atacate!

Concursul GPExpert nu este un simplu concurs de predictii! La acest concurs avem nevoie si de argumente clare si solide!

Recomandam sa luati in seama urmatoarele lucruri la introducerea argumentelor:

 • forma actuala a jucatorilor/echipelor
 • istoria meciurilor directe
 • statistica
 • locatia, conditiile meteo etc.

Cerinte:

 • limbaj adecvat
 • argumente citibile (incercati sa folositi din cand in cand si un "Enter")
 • scrieti idei care se leaga unul de celelalt 
 • referiri concrete la meciul ce urmeaza sa se joace care sa sustina optiunea aleasa

Argumentatia predictiei trebuie sa fie de minim 1200 de litere (doar textul/literele conteaza).

Dupa introducerea datelor, respectiv a argumentelor apasand pe "Trimite", predictia ta va intra in concurs. In timpul editarii ai posibilitatea sa apesi si pe butonul "Previzualizare" unde poti sa previzualizezi predictia.

Predictiile unde argumentatia se bazeaza doar pe statistica sunt anulate!

Punctajul


Predictie corecta: (cota x miza) - miza

Predictie incorecta: -miza

Predictie "push": +miza

Greseli


In cazul in care gresiti ceva la introducerea argumentelor, atunci aveti posibiliatea sa editati textul timp de 1 ora de la trimiterea predictiei, respectiv cu maxim 2 ore inaintea inceperii partidei/evenimentului (al doilea criteriu are prioritate). Se poate edita doar textul predictiei, doar argumentele!

Alte greseli trebuie reportate in topicul "GpExpert - Greseli Predictii"

Reguli Generale (Predictii):

 1. Un jucator poate sa introduca o singura predictie pe o partida/un eveniment
 2. In acest concurs se pot introduce doar predictii simple (un eveniment)
 3. Exista un nr. minim, respectiv un nr. maxim de predictii la fiecare concurs (mai multe detalii gasiti la sectiunea "Concursuri")
 4. Exista o miza minima care trebuie utilizata ca participarea la un concurs sa fie luata in seama (mai multe detalii gasiti la sectiunea "Concursuri")
 5. Argumentele trebuie sa corespunda cu predictia aleasa
 6. Cota minima: 1.01, Cota maxima: 10.00
 7. La introducerea unei noi predictii, se pot alege doar tipuri de pariu care se afla in lista data
 8. La unele tipuri de predictii (ex. sub/peste nr. goluri) trebuie sa specificati si limita (ex. 2,5 ), altfel predictia va fi anulata
 9. Puteti sa alegeti cotele doar de la agentiile care se afla in lista data (este interzisa utilizarea cotelor de pe siteurile tip "odds-compare" !)
 10. Cotele trebuie sa fie reale (la momentul postarii predictiei)
 11. Argumentele trebuie sa fie creatii proprii, si nu copiate de pe alte siteuri (cine nu tine cont de acest lucru va fii eliminat definitiv din concurs). Traducerile intra si ele in categoria "interzisa"!
 12. Un tip de pariu la o partida poate sa fie utilizat de mai multi concurenti, insa exista o exceptie: in ultimele 72 de ore a concursului nu mai aveti voie sa introduceti tipuri de predictii asemanatoare! Daca cineva a introdus de ex. o predictie cu victoria gazdelor, ceilalti trebuie sa aleaga dintre celelalte tipuri de predictii. Exista totusi o toleranta de 5 minute, in cazul in care in timpul editarii se introduce in concurs o predictie cu acelasi tip de pariu. In ultimele 72 de ore a concursului este interzis utilizarea tipurilor de pariu care se refera la acelasi rezultat (ex. victorie echipa gazda DNB/victorie echipa gazda cu handicap -0.5 goluri etc.)
 13. Punctul 12. a Regulamentului se refera doar la concursul GPExpert lunar 
 14. La concursul lunar, in ultimele 72 de ore puteti sa introduceti maxim 3 predictii argumentate
 15. Argumentarea predictiei trebuie sa fie de minim 1200 de litere (la prelucrare sunt luate in considerare doar literele, fara spatii)
 16. Predictiile pot fi introduse in concurs cu minim 2 ore inaintea inceperii partidei/evenimentului
 17. In cazul in care consideram ca argumentele introduse nu sunt suficiente, predictia va fi anulata.
 18. Pariurile tip Asian Handicap ce permit returnarea partiala a mizei nu sunt acceptate. Cele care permit returnarea totala a mizei sunt permise!
 19. In cazul pariurilor tip "DNB" mizele se returneaza in cazul in care partida se termina la egalitate
 20. Predictiile unde argumentatia se bazeaza doar pe statistica vor fi anulate
 21. Predictiile incomplete vor fi sterse
 22. O predictie introdusa in concurs nu se poate schimba
 23. Dupa introducerea predictiei se poate edita doar textul predictiei timp de o ora, respectiv cu maxim 2 ore inaintea inceperii meciului/evenimentului (al doilea criteriu avand prioritate)
 24. In cazul meciurilor anulate/amanate predictiile vor fi sterse, iar aceste predictii nu sunt luate in considerare la nr.predictiilor dintr-un concurs.
 25. In cazul in care meciul/evenimentul este suspendat (si nu se termina in 24 de ore) predictiile puse pe acel meci/eveniment vor fi sterse, insa vor fi luate in considerare la nr. predictilor dintr-un concurs. Exceptie: Tenis. La tenis vom astepta rezultatul partidei.
 26. In cazul in care un jucator (tenis)/concurent (sporturile cu motor) abandoneaza, predictiile puse pe meciul/evenimentul respectiv primesc 0 puncte, si sunt luate in considerare la nr.predictilor dintr-un concurs.
 27. Greselile scrise in topicul "Greseli Predictii" vor fi analizate, iar administratorii concursului vor decide daca se poate modifica predictia sau nu.

Reguli Generale (Concurs GpExpert):

 1. La acest concurs poate participa oricine daca este inregistrat pe Forumul Ghidpariuri.ro
 2. Se poate participa la concurs doar cu un singur "utilizator". Cei care triseaza sunt eliminati definitiv.
 3. Concursurile se desfasoara intre anumite perioade de timp, si sunt luate in considerare doar predictiile puse in cadrul acestor perioade.
 4. Un concurent poate participa gratuit la toate concursurile organizate (nu exista restrictii).
 5. Trebuie sa luati in considerare si faptul ca o predictie introdusa intr-un concurs special poate fi valabila si la concursurile de lunga durata (ex. o predictie pusa la o etapa a Ligii Campionilor, conteaza si la concursul lunar etc.)
 6. Informatiile despre premii puteti sa le obtineti accesand pagina "Premii".
 7. Pe pagina de "ID-uri" este obligatoriu sa completati rubrica "Skrill (Moneybookers)" in felul urmator: "nume real/adresa e-mail folosita la Skrill". In caz contrar premiul se pierde!
 8. Predictiile sunt prelucrate zilnic (o singura data/zi).
 9. Predictiile sunt prelucrate in mod subiectiv, iar acest lucru nu poate fi atacat in nici un fel de jucatori.
 10. Beneficiaza de premii doar cei care au un punctaj pozitiv.
 11. In caz de egalitate de puncte, impartim premiile.
 12. Siteul Ghidpariuri.ro isi rezerva toate drepturile, sa sanctioneze orice jucator care se abate de la regulamentul jocului, consecinta putand fi chiar eliminarea din concurs.

Daca ai intrebari in legatura cu acest joc atunci poti sa ne scrii pe Forum, topicul GpExpert Info!