Informații utile > Sportingbet

Sportingbet - 100 RON Bonus

(1/1)

Milan:
[sp]Sportingbet[/sp] - 100 RON Bonus
[sp]Sportingbet[/sp] vă întâmpină cu o ofertă grozavă!

Puteți primi 50% Bonus la prima dvs. depunere de până la 100 RON dacă urmați pașii simpli de mai jos:

1. Deschideți un cont [sp]Sportingbet[/sp] făcând clic [sp]aici[/sp]
2. Faceți o primă depunere de cel puțin 40 RON sau echivalentul acestei sume în altă monedă folosind metoda de depunere preferată.

Pentru a primi bonusul de primă depunere, trebuie sa trimiteti un email la cs@sportingbet.ro cu subiectul „Bonus de primă depunere” împreună cu ID-ul de utilizator. Bonusul va fi creditat în maxim 3 zile lucrătoare. Vă rugăm să notați că depozitele făcute prin [mb]Moneybookers[/mb] nu se califică pentru bonusul de prima depunere.


Termeni si conditii:

Veți primi bonusul în momentul efectuării primei depuneri în contul dvs.
Pentru a primi bonusul de primă depunere, trebuie sa trimiteti un email la cs@sportingbet.ro cu subiectul „Bonus de primă depunere” împreună cu ID-ul de utilizator. Bonusul va fi creditat în maxim 3 zile lucrătoare.
Depozitele făcute prin Moneybookers sau Neteller nu se califică pentru bonusul de prima depunere.
Dacă banii pe care îi folosiți pentru pariuri sunt depuși conform termenilor și condițiilor unei alte oferte, se vor aplica termenii și condițiile inițiale.
Trebuie să depuneți cel puțin 40 RON în contul dvs. pentru a avea dreptul la bonusul de 50%.
Suma maximă a bonusului permisă pentru un jucător sau cont este de 100 RON (sau echivalent in moneda aleasă).
Interactive Sports (CI) Limited are o politică strictă referitoare la un singur cont pentru un client și folosește o serie de sisteme interne de securitate pentru a identifica acest lucru. De aceea, cu scopul de a evita potențiale abuzuri, ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, să refuzăm bonusul de primul deposit în următoarele circumstanțe:
a. Conturi cu aceeași adresă de IP.
b. Conturi cu aceleași nume.
c. Conturi aparținând unei familii sau adresă (domiciliu).
d. Conturi cu detalii commune de contact sau de identificare (ex. adresă de email, număr de telefon, card de debit/credit sau alte metodă de plata).
e. Conturi accesate de la același calculator.
f. Conturi multiple aparținând aceleași personae.
g. Încălcarea oricăror termeni și condiții ale ofertei de bonus.
Toată suma bonusului, precum și întreaga primă depunere trebuie să fie pariată de cel puțin cinci ori la cote de 1.50 sau mai mari (x40 la cazinou și x20 în sala de jocuri). Acest lucru înseamnă că atât depunerea inițială, cât și bonusul trebuie folosite de 5 ori pentru pariere. (Nu se iau în considerare la rulaj jocurile multiplayer de tip poker sau backgammon).
Orice bonus creditat în contul dvs. poate fi transferat la Casino, Games și Sportingbet Liveplay.
Dacă faceți o retragere înainte de îndeplinirea acestor condiții, veți pierde orice bonus care v-a fost creditat și orice câștig realizat cu acesta.
Fiecare participare la această ofertă trebuie să fie personală. Nimeni nu are dreptul să se înregistreze pentru această ofertă în numele altei persoane sau în numele unui alt grup de persoane.
Bonusurile sunt creditate jucătorilor care pariază pentru divertisment. Jucătorii profesioniști sau jucătorul (jucătorii) care abuzează de sistemul de bonusare în orice fel pot fi discreditați de la orice bonus acordat, în cazul în care conducerea Sportingbet consideră necesar.
Asigurați-vă că respectați cerințele legale din țara dvs., precum și termenii și condițiile menționate la http://ro.sportingbet.com
Promoția este valabilă numai pentru clienții cu domiciliul în România.
Sportingbet își rezervă dreptul de a schimba termenii ofertei și/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz.


Deschideti un cont la [sp]Sportingbet[/sp] apasand [sp]AICI[/sp].

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă