Informații utile > Sportingbet

Sportingbet - Support Și Ajutor

(1/2) > >>

oficial-sportingbet:
Bună ziua,

Eu sunt Mihai, iar de astăzi voi fi reprezentatul Sportingbet pe acest forum. Probabil că acest operator îl cunoașteți datorită contractului de sponsorizare încheiat (și deja finalizat) cu echipa de fotbal Steaua București.

Fiind reprezentantul lor, eu voi fi legătura dintre dumneavoastră și Sportingbet astfel că orice nelămurire sau sugestie aveți eu vă voi răspunde prompt și clar.

Pe lângă clasicele pariuri din fotbal, tenis, etc. mai sunt și din domeniul politicii (ex: Noul Primar al Londrei sau Următorul Președinte al SUA). Ceea ce denotă o foarte mare variație. Platforma live este una dintre cele mai performante și interesante din domeniu având o interfață user-friendly gata să vă facă experiența mai plăcută, dar și mai ușoară.

Sportingbet oferă, un [sp]bonus[/sp] de 50% la prima depunere. Bonusul maxim este de 100 RON, iar prima depunere trebuie să fie de minim 40 RON. Dar pentru a primi acest bonus este necesar a trimite un mail cu subiectul “Bonus de primă depunere” la adresa cs@sportingbet.ro. Trebuie să menționați și ID-ul dumneavoastră de utilizator, iar în maxim 3 zile lucrătoare bonusul vă va fi oferit. De notat este faptul că depunerile prin Moneybookers nu sunt luate în considerare.

Mihai

pescadorul:
Tinand cont ca agentiile de pariuri sunt marile castigatoare in relatia cu pariorii deci bonusurile oferite, mai ales ca sunt supuse unor regului de rulaj, fiind dificil de castigat efectiv, de ce tocmai Moneybookers este eliminata de la capitolul "bonus de bun venit" in situatia cand este o banca "reala" ce vehiculeaza bani "adevarati" si ofera cea mai facila modalitate de depunere ce se face instantaneu iar retragerea chiar daca dureaza aprox. 24 de ore la Sportingbet oricum este mai rapida decat prin card sau transfer de la orice alta banca.
Raspunsul ar putea fi " tocmai de aceea caci MB este folosit de majoritatea pariorilor" si Sportingbet si nu numai, scapa mai ieftin?

oficial-sportingbet:
În ce sens scapă mai ieftin?

Oricum, acest lucru nu este specific Sportingbet ci este ceva general.

pescadorul:
Am subliniat acest lucru ca nu numai Sportingbet are acest obicei, sensul este ca una este sa dai 10 bonusuri si alta e sa dai 100 de exemplu. Acum ma scuzi ca am inceput asa dar lucrurile bune care sunt prezente la Sportingbet printre care nivelul cotelor, un live multumitor si o paleta de optiuni destul de consistenta sunt lucruri "normale" ori in general tocmai ce ni se pare "negativ" punem in discutie...  ;)

Xian:

--- Citat din: oficial-sportingbet din 20 Septembrie, 2011, 18:52:18 pm ---Platforma live este una dintre cele mai performante și interesante din domeniu având o interfață user-friendly gata să vă facă experiența mai plăcută, dar și mai ușoară.
--- Terminare citat ---

Platforma live este una dintre cele mai slabe pe care le-am vazut; este foarte urata, deloc user-friendly, la fotbal nu-ti arata nicio statistica ci doar scorul, insa asta este bine pentru ca la alte sporturi nu-l vezi nici macar pe ala. Partea buna este ca aveti multe evenimente insa grafica este foarte urata, e loc de mai bine

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă