Alte tipuri de pariuri

Alte tipuri de pariuri:

Line - acest tip de pariu poate fii găsit deobicei la baschet, unde putem să pariem pe 1, sau pe 2, egalul nu există aici.

Odd/Even - la acest tip de pariu putem să pronosticăm dacă la finalul meciului numărul de goluri (puncte) va fii număr par, sau număr impar.

Total Rounds - acest tip de pariu se referă la box, unde putem să pariăm pe numărul total de runde într-un meci de box.

Periods - Acest tip de pariu se referă mai ales la hochei unde putem să pariăm pe rezultatele din finalul perioadelor (reprizelor)

Head to Head - tip de pariu specific pentru cursele de Formula 1, sau MotoGP, unde sunt puse față în față două persoane, iar noi trebuie să alegem cine va termina pe o poziție mai bună.

Race Winner - tip de pariu specific curselor de Formula 1, sau MotoGP, unde trebuie să indicăm cine va câștiga cursa.

Race Specials - pariuri speciale pentru pariuri, unde putem să pariăm de exemplu pe un pilot de Formula 1, dacă va termina cursa, sau nu.

First Set - acest tip de pariu se referă la tenis, unde trebuie să indicăm cine va câștiga primul set al meciului

Set Betting - la acest tip de pariu trebuie să indicăm scorul la seturi ( ex. 2-1 la seturi pentru M.Safin)

Number of Sets - la acest tip de pariu trebuie să indicăm câte seturi vor fii în meciul respectiv

At least one set - acest tip de pariu se referă la tenis, unde trebuie să specificăm dacă un jucător de tenis va câștiga măcar un set în meciul respectiv.

Tennis Specials - aici găsiți pariuri speciale pentru tenis, de exemplu cine va câștiga un turneu etc.

Tie breaks - acest tip de pariu se referă la tenis iar aici se poate paria dacă în timpul meciului vor fii sau nu tie-breakuri, adică scoruri gen 7-6.

Handicap - este un tip de pariu specific tenisului. Un jucător pornește cu un handicap la game-uri(ex. -4Games pentru Safin) sau cu un handicap la seturi (ex. 0-1). Asta înseamnă că jucătorul aflat în handicap pornește în inferioritate, practic meciul începe cu 4-0 avans pentru jucătorul advers.(jucătorul are un handicap de -4 la început, iar dacă am pus pe el atunci el trebuie să bată cu mai mult de 5 gameuri diferență.

Dacă ai întrebări despre tipurile de pariuri sau sugestii intră pe Forum.