15 Septembrie, 2019, 10:49:04 am

Autor Subiect: Bet365 - 200 RON Bonus  (Citit de 4807 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7432
    • Vezi Profilul
    • SfStats
Bet365 - 200 RON Bonus
« : 20 Ianuarie, 2010, 15:36:34 pm »
[b365]Bet365 - 200 RON Bonus[/b365]


Deschideti-va cont astazi la [b365]Bet365[/b365] si solicitati Bonusul Initial de 100% - [b365]Inscrieti-va acum[/b365]!

Pentru a va califica pentru acest bonus, va rugam sa urmati instructiunile de mai jos:

Deschideti un cont, efectuati un depozit de cel putin 20 RON* si aveti dreptul la un bonus de 100% din depozitul dumneavoastra pana la maxim 200 RON*.

Dupa ce va deschideti contul va vor transmite prin email un cod de oferta din 10 caractere, cu terminatia NCDBP. Pentru a solicita bonusul trebuie doar sa efectuati un depozit eligibil, sa vizitati pagina Introduceti Cod Oferta din sectiunea Membri, subsectiunea Oferte Pariuri Sportive si sa introduceti codul de oferta.

Daca nu primiti codul de oferta cu terminatia NCDBP sau daca doriti sa va actualizati adresa de e-mail, va rugam sa vizitati sectiunea Membri.

Pentru a paria din bonus, trebuie sa pariati mai intai o data cu suma depozitului dumneavoastra pe sporturile si tipurile de pariuri dorite. Va trebui sa rulati depozitul si bonusul de trei ori inainte de a efectua o retragere.


Termenii și condițiile ofertei:

Suma minima a depozitului eligibil este de 20 RON.
Bonusul maxim care poate fi solicitat este de 200 RON.
Pentru a paria din bonus, trebuie sa rulati mai intai o data suma depozitului eligibil pe sporturile si tipurile de pariuri dorite. Va trebui sa rulati depozitul si bonusul de 3 ori inainte de a efectua o retragere.
Daca cerintele de rulare a mizei nu sunt indeplinite in termen de 90 de zile de la primul depozit eligibil pentru acest bonus, toate fondurile din balanta bonus vor fi pierdute.
Oferta expira in 30 iunie 2012, ora 23:59, ora UK.
Clientii cu resedinta in urmatoarele tari nu sunt eligibili pentru aceasta oferta: Rusia, Ucraina, Armenia, Vietnam, Belarus, Croatia, Serbia, Lituania, Kazahstan, Letonia, Slovenia, Georgia, Moldova, Macedonia, China, Taiwan.
Codul de oferta trebuie introdus in 7 zile de la data tranzactiei eligibile. Daca se solicita o retragere sau un transfer inainte de a fi introdus codul bonus, orice tranzactie anterioara nu va fi luata in considerare pentru criteriile de calificare initiale sau pentru cerintele de rulare ulterioare.
Jucatorii pot avea un singur bonus activ la un moment dat. Pentru a solicita un alt bonus, bonusul activ curent trebuie mai intai finalizat sau anulat.
Clientii existenti bet365 nu sunt eligibili pentru aceasta oferta.
Aceasta oferta nu poate fi utilizata in combinatie cu nici o alta oferta de deschidere de cont.
Pariurile care contin selectii la cote mai mici de 1,50 nu vor fi luate in considerare la indeplinirea cerintelor de rulare.
Pariurile pe Handicap Asiatic si Numar Goluri (in toate sporturile) si Echipa Castigatoare in Baseball, atat inaintea partidei cat si cele Live, nu se iau in calcul pentru indeplinirea cerintelor de rulare.
Pariurile financiare care sunt decise in avans nu sunt luate in considerare pentru indeplinirea cerintelor de rulare.
Pariurile plasate pe Jocuri Instant nu sunt luate in considerare pentru indeplinirea cerintelor de rulare.
Daca termenii ofertei sau promotiei sunt incalcati sau exista dovezi ca un client sau grup de clienti au plasat o serie de pariuri care datorita unui bonus, castigurilor sporite, pariurilor gratuite sau altei oferte, au ca finalitate un profit garantat pentru client indiferent de rezultat, fie individual sau parte a unui grup, bet365 isi rezerva dreptul de a retrage partea de bonus din aceste oferte, de a decide pariurile la cotele corecte sau de a anula pariurile gratuite si pariurile plasate din bonusul depozit. bet365 isi rezerva dreptul de a impune clientului o taxa administrativa de pana la valoarea bonusului depozit, pariurilor gratuite sau castigurilor aditionale pentru a acoperi costurile administrative. De asemenea, ne rezervam dreptul de a solicita clientilor sa furnizeze documentele necesare pentru a ne asigura de identitatea acestora inainte de a credita contul cu un bonus, pariu gratuit sau alta oferta.
Ofertele bet365 se adreseaza jucatorilor care pariaza ca o activitate de relaxare si ca urmare bet365 poate decide sa limiteze partial sau in totalitate eligibilitatea clientilor in cadrul promotiilor.
Toate ofertele sunt disponibile o singura data pentru fiecare jucator, familie, locuinta, adresa de e-mail, numar telefon, cont bancar (ex: card credit), locatii in care calculatoarele sunt utilizate in comun. Ne rezervam dreptul de a retrage oricarui client sau grup de clienti disponibilitatea oricarei oferte sau a tuturor ofertelor. Ofertele sunt disponibile doar clientilor care au efectuat un prim depozit in contul bet365.
bet365 isi rezerva dreptul de a anula, retrage sau refuza acordarea oricarei promotii, dupa cum considera adecvat.
« Ultima Modificare: 19 Aprilie, 2012, 11:58:50 am de Milan »