26 Iunie, 2019, 21:02:16 pm

Autor Subiect: Bet365 - 100% Bonus Initial pentru Mobil  (Citit de 4474 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Mesaje postate: 7432
  • Vezi Profilul
  • SfStats
Bet365 - 100% Bonus Initial pentru Mobil
« : 19 Aprilie, 2012, 12:21:04 pm »
[b365]Bet365[/b365] - 100% Bonus Initial pentru Mobil

Incercati serviciul Mobil pentru prima data si agentia [b365]Bet365[/b365] va ofera un bonus de 100%, fie ca sunteti client nou sau existent.

In functie de telefonul dumneavoastra mobil, va puteti bucura de o mare varietate de facilitati, inclusiv o navigare usoara, serviciul de Pariuri Live care este lider de piata, si o pagina de start care afiseaza toate evenimentele principale, in timp ce utilizatorii iPhone, iPad si Android pot urmari din mers Sport si Curse de Cai transmise live.

Pentru a solicita bonusul, trebuie doar sa plasati un pariu eligibil prin serviciul Mobil la [b365]bet365[/b365], in valoare de numai 4 RON* sau mai mult, si veti putea primi un bonus de 100%, pana la maxim 100 RON*.

Dupa ce ati plasat pariul eligibil, va trebui sa obtineti codul de oferta de pe website-ul nostru, accesand sectiunea Membri din meniul Servicii, selectand Oferte si apoi Oferte Disponibile. Apoi veti primi un email cu codul de oferta, la adresa de email inregistrata in cont. Alternativ, puteti sa ne contactati si operatorii nostri de la Relatii Clienti va vor asista cu placere.

Apoi veti putea introduce codul de oferta accesand sectiunea Membri de pe website sau prin serviciul Mobil la bet365.

Cu oferte avantajoase si o varietate de Pariuri inaintea evenimentului si Live, [b365]bet365[/b365] este locul perfect pentru toate pariurile dumneavoastra prin telefon.


Termeni si conditii:

Pariurile eligibile sunt de minim 4 RON*.
Bonusul maxim care poate fi solicitat este de 100 RON*.
Pentru a primi bonusul, plasati un pariu eligibil prin serviciul Mobil la bet365, pe sporturile si tipurile de pariuri dorite. Inainte de a efectua o retragere, va trebui sa rulati pariul initial si bonusul de trei ori, in pariuri plasate prin serviciul Mobil.
Daca cerinta de rulare a mizei pentru acest bonus nu a fost indeplinita in termen de 90 de zile de la primul pariu eligibil, toate fondurile din balanta bonus vor fi pierdute.
Oferta expira in 30 iunie 2012, ora 23:59, ora UK.
Clientii cu resedinta in urmatoarele tari nu sunt eligibili pentru aceasta oferta: Rusia, Ucraina, Armenia, Vietnam, Belarus, Croatia, Serbia, Lituania, Kazahstan, Letonia, Slovenia, Georgia, Moldova, Macedonia, China, Taiwan.
Codul de oferta trebuie introdus in 7 zile de la data tranzactiei eligibile. Daca se solicita o retragere sau un transfer inainte de a fi introdus codul bonus, orice tranzactie anterioara nu va fi luata in considerare pentru criteriile de calificare initiale sau pentru cerintele de rulare ulterioare.
Jucatorii pot avea un singur bonus activ la un moment dat. Pentru a solicita un alt bonus, bonusul activ curent trebuie mai intai finalizat sau anulat.
Pariurile care contin selectii la cote mai mici de 1,50 nu vor fi luate in considerare la indeplinirea cerintelor de rulare.
Pariurile pe Handicap Asiatic si Numar Goluri (in toate sporturile) si Echipa Castigatoare in Baseball, atat inaintea partidei cat si cele Live, nu se iau in calcul pentru indeplinirea cerintelor de rulare.
Pariurile financiare care sunt decise in avans nu sunt luate in considerare pentru indeplinirea cerintelor de rulare.
Daca termenii ofertei sau promotiei sunt incalcati sau exista dovezi ca un client sau grup de clienti au plasat o serie de pariuri care datorita unui bonus, castigurilor sporite, pariurilor gratuite sau altei oferte, au ca finalitate un profit garantat pentru client indiferent de rezultat, fie individual sau parte a unui grup, bet365 isi rezerva dreptul de a retrage partea de bonus din aceste oferte, de a decide pariurile la cotele corecte sau de a anula pariurile gratuite si pariurile plasate din bonusul depozit. bet365 isi rezerva dreptul de a impune clientului o taxa administrativa de pana la valoarea bonusului depozit, pariurilor gratuite sau castigurilor aditionale pentru a acoperi costurile administrative. De asemenea, ne rezervam dreptul de a solicita clientilor sa furnizeze documentele necesare pentru a ne asigura de identitatea acestora inainte de a credita contul cu un bonus, pariu gratuit sau alta oferta.
Ofertele bet365 se adreseaza jucatorilor care pariaza ca o activitate de relaxare si ca urmare bet365 poate decide sa limiteze partial sau in totalitate eligibilitatea clientilor in cadrul promotiilor.
Toate ofertele sunt disponibile o singura data pentru fiecare jucator, familie, locuinta, adresa de e-mail, numar telefon, cont bancar (ex: card credit), locatii in care calculatoarele sunt utilizate in comun. Ne rezervam dreptul de a retrage oricarui client sau grup de clienti disponibilitatea oricarei oferte sau a tuturor ofertelor. Ofertele sunt disponibile doar clientilor care au efectuat un prim depozit in contul bet365.
bet365 isi rezerva dreptul de a anula, retrage sau refuza acordarea oricarei promotii, dupa cum considera adecvat.


Deschideti un cont la Bet365 [b365]AICI[/b365]!

Offline florinel

 • Parior
 • ***
 • Mesaje postate: 176
  • Vezi Profilul
  • Adresa de email
Re: Bet365 - 100% Bonus Initial pentru Mobil
« Răspuns #1 : 19 Aprilie, 2012, 13:55:32 pm »
Foarte buna aceasta promotie a celor de la Bet365.com , am profitat si eu de ea anul trecut cand mi-am deschis cont la ei.