18 Iunie, 2019, 18:39:43 pm

Afișare Mesaje

Aici puteți vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afișate doar mesajele făcute în secțiuni în care aveți acces.


Mesaje - RoqueJunior

Pagini: 1 ... 5 6 [7]
91
Arhiva GPExpert / Re: GPExpert - Predictia Lunii
« : 03 Martie, 2014, 17:28:38 pm »
Eu nu pot sa propun o predictie proprie pentru ca mi se pare total aiurea, iar din cauza asta propun predicatia lui pescadorul:

http://www.ghidpariuri.ro/expert.php?mod=view&id=6973

N-am citit prea multe predictii de pe aici, insa asta mi-a placut, mai bine zis modul cum a gandit meciul...chiar daca n-a iesit.

92
GPExpert / Re: GPExpert Info
« : 20 Februarie, 2014, 15:35:45 pm »
E o problema cu meciurile de vineri. Nici Schalke 04 vs Mainz 05 si nici AS Monaco vs Reims nu apar in oferta.

93
GPExpert / Re: GPExpert - Greseli Predictii
« : 17 Februarie, 2014, 13:27:56 pm »
Ok, am gresit, platesc...asta e.

94
GPExpert / Re: GPExpert - Greseli Predictii
« : 17 Februarie, 2014, 08:59:06 am »
Dupa cum ti-am mai spus...erorile astea se pot indrepta, mai ales ca nu era o eroare uzuala...era vorba de ceva putin mai complicat si o chestie de interpretare...banuiesc ca ai vazut si tu in alte parti ca sunt destul de frecvente erorile astea.

Bine, deci e vina mea ca n-am sesizat eroare inainte sa inceapa evenimentu'. Imi arati te rog alt caz in care un pronostic a fost anulat din aceasta cauza? Cam atat am avut de obiectat.

95
GPExpert / Re: GPExpert - Greseli Predictii
« : 16 Februarie, 2014, 21:29:49 pm »
Sa zicem ca am gresit eu...insa la casele de pariuri nu vezi niciodata asa...plus ca am specificat...deci nu vad care e problema...da' accept...n-am ce face. Si daca era asa dc nu mi-ai zis inainte?

Adica daca era nu putea fi modificat? Nu da voie scriptu'?

Mi se pare aiurea sa anulezi pe asemenea motiv....adica pe orice site de predictii unde faci greseli din astea imediat ti se modica si nu e niciun fel de problema, asta daca se poate modifica...aici nu se poate? Adica mi se pare o chestie de interpretare...plus ca acolo ar trebui scris handicap asiatic si handicap european sau simplu handicap asa cum e scrie...fara 2way ala. Da' in fine, asta e. Astept totusi si un raspuns din partea detinatorului site-ului...daca el decide ca trebuie sa ramana anulat asta e, da' totusi nu vad de ce ar ramane...

96
GPExpert / Re: GPExpert Info
« : 13 Februarie, 2014, 09:54:28 am »
http://www.ghidpariuri.ro/expert.php?mod=view&id=6918
Nu prezinta un punct din regulament. Hai sa vad dl. moderator cum o dai predictia asta, valabila sau nu.


Ce punct din regulament nu respecta? Sunt informatii despre jucatori, cum au jucat echipele respective in meciurile anterioare, asa ca nu vad problema, nimic despre statistica, pe care o gasesti oriunde. In loc sa va vedeti de predictiile voastre, voi stati sa cautati greselile altora. Eu nu stau sa comentez ce scriu altii, de treaba asta se ocupa cei care administreaza site-ul, nu e problema mea....imi vad de treaba mea.

http://www.ghidpariuri.ro/expert.php?mod=view&id=6861

Asta e analiza? Sa fim seriosi...nu cred c-ai vazut vreodata vreun meci din Mexic, nici macar o singura informatie despre jucatori. Plus de asta vad ca te cam repeti...probabil pentru a completa numarul de cuvinte. Citez: "Predictia mea va fi in aceste conditii aceea" si "Dupa parerea mea nu este asa argumentul meu"

Asta pentru ca te-ai legat de pronosticul meu...altfel n-au eu treaba cu ce fac altii. Deci, mi se pare cam aiurea sa vii cu pretentii cand tu de fapt ai niste analize destul de modeste.

Pagini: 1 ... 5 6 [7]