22 Ianuarie, 2022, 11:40:39 am

Afișare Mesaje

Aici puteți vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afișate doar mesajele făcute în secțiuni în care aveți acces.


Subiecte - alex19051988

Pagini: [1]
1
Jurnal Pariuri / Statistici gen betano, netbet, winmasters, unibet
« : 07 Aprilie, 2018, 13:49:38 pm »
Imi place foarte mult statisticile cum sunt la betano, netbet, winmasters, unibet si as vrea sa stiu daca este aplicatie si pe telefon care sa vad aceste statistici. As vrea cat mai multe aplicatii de statistici sportive pentru telefon, dar si site-uri ca eu fac bilete la pariuri si pe laptop.

2
Jurnal Pariuri / Siteuri de Statistici si de Predictii
« : 27 Decembrie, 2016, 21:07:53 pm »
Imi puteti spune site-uri de statistici si de predictii pentru fotbal si hochei atat din Romania cat si din strainatate in limba engleza deoarece eu pariez doar pe total goluri ca nu conteaza cine marcheaza si din cand in cand echipa care castiga meciul. Poate sa fie si din alte sporturi aceste site-uri gen baschet, fotbal american etc. numai ca eu pariez pe total goluri sau puncte si echipa castigatoare. Imi puteti spune si site-uri care platesti pentru bilete castigatoare, dar din acelea serioase care dau pronosticuri argumentate si castigatoare si care au informatii de meciuri trucate sau care sa nu pariezi deoarece asa si eu pot sa imi fac site sa dau pronosticuri necastigatoare si sa cer bani pe ele. Imi puteti spune emisiuni de pariuri la televizor sau pe internet atat din Romania cat si din strainatate in limba engleza.

Eu pariez mai mult in weekend si deobicei fac 4 bilete, 2 bilete cu 50 RON in care adaug 2-4 meciuri si alte 2 bilete cu 10 RON in care adaug intre 10-15 meciuri. Acest topic ar fi de ajutor pentru pariorii incepatori daca ar lasa mesaje acei pariori experiementati care castiga din pariuri cu astfel de site-uri sau cu bilete castigatoare in fiecare zi.

3
Jurnal Pariuri / Site-uri de statistici sportive
« : 27 Septembrie, 2015, 15:00:18 pm »
Daca stiti site-uri de statistici pentru celelalte sporturi (tenis, hockey, handbal, baschet, rugby, volei etc.) in afara de fotbal deoarece la fotbal ma documentez pe urmatoarele site-uri www.soccerstats.com, www.soccerway.com si www.scometix.com. Daca stiti si alte site-uri de statistici pentru fotbal puteti sa imi lasati un mesaj aici sau pe privat.

4
Jurnal Pariuri / Pariuri Profesioniste
« : 12 Septembrie, 2015, 11:18:24 am »
Imi puteti spune site-uri si programe de statistici profesioniste in care iti arata in procente cine este echipa castigatoare in acel meci sau posiblitatea sa fie egal macar sa ai cunostinte ca exista astfel de site-uri chiar daca nu te poti lua intotdeauna dupa statistici. Trebuie sa te astepti si la elementul surpriza. La ora actuala caut site-uri, bloguri, programe de downloadat, pagini de facebook in care sa gasesc pariori profesionisti nu conteaza daca sunt din Romania sau din strainatate, dar care castiga din pariuri majoritatea timpului. Eu sunt dispus sa platesc un abonament lunar de maxim 100 RON numai sa primesc pronosticuri castigatoare. Eu am auzit de Florin Craciunescu si Dan Bara si Dabin Parvan cu site-ul .La ora actuala sunt dispus sa investesc bani in mai multe locuri unde sunt pariori seriosi care ofera pronosticuri castigatoare. Eu imi doresc atat pariori care ofera cateva meciuri cu cote cota finala intre 2.00 si 4.00 la care sa adaug 100 RON la agentiile de pariuri, dar si meciuri cu cote de peste 10.00 in care adaug 2-3 meciuri cu suma de 10 RON.

5
Baschet / Over/Under
« : 19 Martie, 2014, 21:34:33 pm »
La baschet cum se ia over/under in cazul in care sunt la egalitate si merg in repriza de prelungiri. Acest over/under se ia doar in timpul regulamentar adica in cele 4 reprize sau se considera si repriza suplimentara de prelungiri. Acest lucru sunt interesat si pentru hochei, dar si la handbal mai ales acum mai bine de o saptamana in cupa romaniei la baieti cand s-a mers in prelungiri chiar daca se intampla foarte rar in handbal.

6
Baschet / Total Puncte Ajustabil
« : 17 Martie, 2014, 15:00:13 pm »
Imi puteti spune ce inseamna total puncte ajustabil deoarece am vazut peste 144.5 puncte si peste 145 puncte. Nu este acelasi lucru amandoua pronosticuri. Care este diferenta dintre total puncte si total puncte ajustabil ca am vazut ca exista amandoua variante la bachet.

7
Arhiva "Jurnal Pariuri" / Pariuri
« : 02 Martie, 2011, 12:43:09 pm »
Imi puteti zice cat mai multe meciuri cu cote peste 2,00 nu conteaza din ce tara este meciul de fotbal.Daca mi-ati putea da meciuri sigure cu pauza/final,victorie dubla,sub/peste 2,5 goluri,pariuri simple 1,2,X etc.
Puteti sa imi dati meciuri si din alte sporturi daca nu va pricepeti la fotbal numai sa fie cu cote peste 2,00 ca vreau sa pun cateva bilete prin pariu sistem 8/12.Promit ca fac cinste la toata lumea care imi zice meciuri corecte.

8
Întrebări despre Pariuri Sportive / Pariuri
« : 02 Martie, 2011, 12:42:36 pm »
Imi puteti zice cat mai multe meciuri cu cote peste 2,00 nu conteaza din ce tara este meciul de fotbal.Daca mi-ati putea da meciuri sigure cu pauza/final,victorie dubla,sub/peste 2,5 goluri,pariuri simple 1,2,X etc.
Puteti sa imi dati meciuri si din alte sporturi daca nu va pricepeti la fotbal numai sa fie cu cote peste 2,00 ca vreau sa pun cateva bilete prin pariu sistem 8/12.Promit ca fac cinste la toata lumea care imi zice meciuri corecte.

Pagini: [1]