V.Azarenka - M.Sharapova
Predictie: 2
Cota: 2.99
Miza: 10
Agentia: pinnacle
Un meci extrem de interesant in cadrul semifinalelor de la US Open, unde numarul 1 mondial, jucatoarea din Belarus, Viktoria Azarenka, o intalneste pe rusoaica Maria Sharapova, numarul 3 mondial in acest moment. Spun ca va fi un meci extre de intersand datorita faptului ca rusoaica a pierdut in acest an pe hard doar 3 meciuri din cele 24 disputate, iar 2 dintre infrangeri au fost suferite chiar in fata adversarei de azi, ambele in cadrul unei finale de turneu. Rusoaica a aratat un joc extrem de bun la acest turneu unde le-a invins in drumul sau spre finala competitiei pe M.Czink, L.Dominguez Lino, M.Burdette, N.Petrova si M.Bartoli. De partea cealalta Azarenka le-a invins pana in aceasta faza a competitiei pe A.Panova, K.Flipkens, J.Zheng, A.Tathisvili si S.Stosur. Dupa parerea mea, Azarenka este intr-o scadere de forma, avand in vedere ca dupa inceputul de an in forta cu castigarea primelor 4 turnee la care a participat, a urmat apoi o eliminare in sferturi la Miami in fata lui M.Bartoli, o finala pierduta in fata adversarei de azi, Maria Sharapova, la Sttutgart, o alta finala pierduta in fata Serenei Williams la Madrid, apoi o eliminare in optimi la Rolland Garos in fata lui D.Cibulkova, iar apoi 2 semifinale pierdute din nou in fata Serenei Williams la Wimbledon si la Jocurile Olimpice. Consider asadar ca rusoaica va lupta extrem de mult pentu a obtine victoria in acest meci pentru a-si lua revansa pentru cele 2 titluri pierdute in acest inceput de an in fata acestei jucatoare si cred ca va putea obtine calificarea in finala.
P.S.: aceasta nu este cea mai mare cota a caselor de pariuri ( exista cote si peste 3) dar am ales-o pe aceasta pentru a putea utiliza miza de 10 unitati. Sper ca nu este problema. Am si print screen daca este nevoie. Multumesc!
3-6 6-2 6-4
-10 puncte