22 Ianuarie, 2022, 11:23:27 am

Autor Subiect: Bwin - El Clasico  (Citit de 3152 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7432
    • Vezi Profilul
    • SfStats
Bwin - El Clasico
« : 10 Noiembrie, 2011, 13:05:26 pm »
Românii pot ajunge la următorul El Clasico cu doar 50 de RON![bw]bwin[/bw], cea mai mare platformă de gaming online din lume, oferă unuia dintre clienții săi din România ocazia de a vedea cel mai mare derby fotbalistic al planetei, El Clasico, cu doar 50 de RON!

Clienții [bw]bwin[/bw] pot ajunge la următorul meci dintre Real Madrid și FC Barcelona, programat să se dispute pe stadionul Santiago Bernabeu pe 11 decembrie, participând la cea mai recentă promoție a celei mai mari platforme de gaming online din lume. Orice client bwin care depune 50 de RON și pariază aceeași sumă pe [bw]bwin.com[/bw] în perioada 7 noiembrie - 4 decembrie 2011 va fi înscris automat în cursa pentru un pachet VIP la următorul El Clasico.

Pachetul include bilete de avion tur-retur pe ruta București – Madrid, cazare la un hotel de 5 stele în capitala Spaniei și un loc VIP în loja bwin pentru marele meci de pe 11 decembrie.


Tricouri semnate de jucătorii lui Real Madrid ca premii de consolare

Câștigătorul pachetului VIP la următorul El Clasico va fi ales prin tragere la sorți. Promoția oferă și premii de consolare fantastice. Cinci clienți [bw]bwin[/bw] vor câștiga tricouri semnate de galacticii lui Jose Mourinho, în timp ce alți 20 vor primi mingi de fotbal [bw]bwin[/bw].

Participă și tu. Deschide un cont Bwin, [bw]AICI[/bw].


Conditii de participare:

    La această promoție pot participa toți rezidenții din România cu vârsta de peste 18 ani.
    La această promoție pot participa toți utilizatorii înregistrați la bwin (inclusiv utilizatorii nou înregistrați) care depun cel puțin 50 RON în contul de pariuri în perioada promoțională (07.11.2011 – 04.09.2011) și plasează cel puțin un pariu sportiv în valoare de 50 RON pe platforma de pariuri sportive de la bwin.
    bwin va extrage câștigătorul pachetului VIP și câștigătorii a 5 tricouri originale Real Madrid și a 20 de mingi de fotbal pe data de 05.12.2011.
    Atenție: în cazul în care un utilizator nu poate participa la evenimentul câștigat, va fi extras un nou câștigător.
    Pachetul VIP menționat mai sus include: bilete de avion pentru Madrid, cazare la un hotel de 5 stele și bilete de intrare la eveniment.
    Extragerea câștigătorilor va fi efectuată prin intermediul unui program de calculator.
    bwin.party digital entertainment își rezervă dreptul de a publica prenumele și inițiala numelui de familie a câștigătorului (de ex. George P.).
    bwin.party digital entertainment își rezervă dreptul de a utiliza declarațiile câștigătorului (menționând sentimentele sale privind câștigul obținut) în scopuri promoționale.
    Organizatorul competiției își rezervă dreptul de a revoca sau modifica condițiile de participare la această promoție până la data limită de 04.12.2011, de a extinde sau reduce durata competiției, modifica destinațiile evenimentelor incluse în premii sau revoca promoția prin intermediul unui anunț publicat pe pagina web www.bwin.com/elclasico.
     Participările efectuate în afara perioadei promoționale în care are loc competiția sunt considerate nule, nevalide și inaplicabile și nu-i conferă utilizatorului în cauză deptul de a participa la această competiție, nici nu-i creează organizatorului niciun tip de obligații.
    Premiile nu pot fi încasate în bani lichizi sau transferate la persoane terțe. bwin își rezervă dreptul de a revoca sau modifica orice parte a competiției oricând dorește.
    Promoția este valabilă până la data de 04.12.2011, orele 23:59 (GMT +2).

« Ultima Modificare: 10 Noiembrie, 2011, 13:16:28 pm de Milan »