29 Noiembrie, 2021, 17:09:32 pm

Autor Subiect: Regulament Forum  (Citit de 21315 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7432
    • Vezi Profilul
    • SfStats
Regulament Forum
« : 23 Martie, 2006, 23:39:17 pm »
Reguli generale pe Forum.

1. Reguli generale de postare:

1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului, de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare etc.

1.2 Nu sint admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.

1.3 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv.

1.4 Fara umplutura Nu postati mesaje monosilabice sau numai din citeva cuvinte (ex: zau?, Hai chiar asa, Si eu, Ok, Mai vorbim etc) si nici mesaje care sa contina numai un smile, fara text. Nimeni nu va intelege ce vreti sa spuneti. Incercati sa fiti cit mai clari in exprimare.

1.5 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.

1.6 Nu sint admise "clonele" sau inregistrarea sub alt nume pentru a evita suspendarea unui cont. O astfel de abatere duce la stergera conturilor si blocarea adreselor/plajelor de IP. Credeti-ne, moderatorii si administratorii studiaza.

2. Reclama:

Va rugam sa nu postati mesaje pe site pentru a va face reclama la propriile siteuri, forumuri sau firme. De asemenea, nu vom tolera avataruri care reprezinta sigle de firme (ex: Coca Cola, Samsung, Nike etc). Acestea au bani sa plateasca reclama, daca vor sa fie pe Internet. Daca vreti sa postati un mesaj cu continut publicitar si nu stiti unde, va rugam sa ii contactati pe moderatori sau administratori.

3. Material aflat sub incidenta Drepturilor de Autor

Nu este voie sa publicati pe forum nici un fel de material aflat sub incidenta drepturilor de autor. Va rugam sa nu atasati imagini sau alte materiale, fara consimnamantul autorilor. In cazul in care publicati un articol, va rugam sa specificati sursa.

4. Semnaturi


4.1 Semnaturile trebuie sa aiba maxim 4 rinduri scrise cu font 2 sau maxim 8 rinduri cu font mai mic (randurile goale se numara de asemenea) si sa aiba pina la 90 de caractere pe linie.

4.2 Semnaturile pot contine litere mai mari sau formatate (bold, italic etc) si culori, cu mentiunea ca nu trebuie sa fie iritante la ochi.

4.3 Nu aveti voie sa folositi linkuri catre alte siteuri

5. BONUSURI:

Utilizatorii forumului pot primi, in timp, urmatoarele facilitati:

5.1 Ranguri (textul care va apare sub nume la fiecare post si indica vechimea voastra pe forum):
- Nou  :0 posturi
- Junior : 5 - 49 de posturi
- Parior : 50-249 de posturi
- Parior Senior : 250 - 999 de posturi
- Expert in pariuri : 1000 - / posturi

6. Sunt interzise imprumuturile de bani!

6.1. Este interzis orice fel de imprumut pe Forum. Acest Forum este unul dedicat pariurilor sportive, si nu este o banca!
Cei care nu respecta acest punct vor fi exclusi de pe Forum, respecitv Site.


7.Sanctiuni:

Tot cei care incalca regulile forumului Ghidpariuri.org (in mod repetat, intentionat)  vor fii exclusi de pe forum!


Prevederi finale

Administratorii si moderatorii pot modifica oricand si oriunde mesajele, fara explicatii prealabile. Administratorii si moderatorii au intotdeauna dreptate, lucrand cu discernamantul de a mentine forumul curat si interesant pentru toata lumea.

Incalcarea acestor reguli va duce la interzicerea temporara a accesului dv. pe forum, pana la masura extrema de interzicere totala si stergerea userului si a tuturor mesajelor.

Moderatorii, administratorii sau proprietarii WWW.GHIDPARIURI.ORG nu sunt raspunzatori pentru continutul mesajelor scrise de membri, carora le revine intreaga responsabilitate legala pentru ceea ce semneaza. Noi promitem sa citim majoritatea mesajelor scrise, chiar daca din cauza numarului mare de postari sau a orelor la care sint scrise, se pot scapa involuntar sau temporar. Avem rugamintea ca in cazul in care observati lucruri ce contravin regulamentului sa ne semnalati pe e-mail sau sa raportari postul respectiv.

Conturile se pot deschide liber pe forum. Cu alte cuvinte, imediat dupa inregistrare aveti acces la toate facilitatile. Ne rezervam dreptul ca la un moment dat aceasta practica sa fie schimbata, fara ca userii deja exesitenti sa fie afectati.

Va sfatuim sa aveti o adresa valida de e-mail, pentru ca partenerii de discutie de pe Forum sa va poata contacta in formularele speciale sau sa primiti alerte despre viata interna a forumului (concursuri, promotii etc).

Faptul ca v-ati inregistrat pe Forumul www.ghidpariuri.org presupune ca ati citit si ati luat cunostinta de acest regulament.

Bafta tuturor.
« Ultima Modificare: 28 August, 2014, 16:24:06 pm de Milan »