Felicitarii!! Intradevar dupa o lunga asteptare a aparut si noua versiune a site-ului.. una care din cate am vazut ajuta mult la concursul de predictii, simplificand mult procesul.....
Un lucru care mie imi place este disparitia benerelor, chiar daca au ramas linkuri.... e drept sponsorizarea site-urilor de profil este beneficiu pentru cei care detin o pagina web, mai ales ca scot cheltuielile si uneori premile..
Forumul a ramas neschimbat, iar ce nu am vazut eu si as dori cateva lamuriri, este clasamentul general, ce s-a intamplat cu el? o lu-am de la inceput? sau nu l-am vazut eu?
A si am vazut ca ai umblat putin la regulament, daca inainte erau necesare 10 predictii, ei bine te-ai luat dupa uni si ai facut 15, tot e bine ca nu ai facut 25, hihihi parca am observat si faptul ca la cote de peste 2.00 acum te lasa sa pariezi si 10 puncte, de fapt parca pana la cota 3.99
In mare parte o treaba buna, daca asa cum ai zis ai sa-l actualizezi ceva mai des..
Sa vad cum sta treaba si poate voi suplimenta si eu premile cu vreo 10;15 euro... Dar asta ramane de vazut...
As mai dori ceva milan, daca poti sa postezi pe site un trafic ranking, ma refer la ceva care sa arate cati vizitatori are acest site pe zi...